Paprika koteletter

4 personer

4 tynde skiver bacon

6-8 fadkoteletter

2-3 tsk paprika

salt og peber

1 finthakket løg

1-2 fed hvidløg

250g champignon i skiver

1-2 spsk tomatkoncentrat

1½-2 dl bouillon

1 dl creme fraiche

½ spsk hvedemel

Tilbehør: Ris, eller flutes

Halver baconskiverne og steg dem sprøde og gyldne på panden. Tag baconskiverne af og læg dem på fedtsugende papir. Hæld eventuelt fedt af panden. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Steg koteletterne på hver side. Krydr med paprika, salt og peber. Tag dem af panden. Svits løg og hvidløg let klare på panden. Tilsæt champignon og lad dem svitse med i et par minutter. Tilsæt tomatkoncentrat og bouillon og kog panden af. Rør hvedemel ud i creme fraiche og rør det i sovsen. Smag sovsen til med salt, peber og paprika. Læg koteletterne ned i sovsen og lad den simre i et par minutter. Læg bacon over og server.