Sommertærte med vanille og frugt.

Denne her tærte forsøgte jeg mig med i weekenden da vi skulle have gæster. Den var meget nem og smagte lækkert!

1 rulle færdig tærtedej
Vaniljecreme:
2 dl mælk
3 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk majstivelse
1 tsk vaniljesukker

Fyld:
4 kiwier
250 g jordbær
25 g mandelflager
mynteblade

Vaniljecreme: Pisk alle ingredienserne sammen i en gryde, undtagen vanilje. Varm op under piskning til cremen jævner og tag den fra varmen. Pisk vaniljen i og lad cremen blive kold. Eventuelt kan cremen laves dagen før.
Fyld: Skræl kiwierne og skær dem i både. Skyld og nip jordbærrene.
Fold dejen ud i en mellemstor tærteform og prik huller i bunden med en gaffel. bad den ved 200 grader i max 25 minutter (hold øje med den). Fordel cremen i bunden og fyld op med frugt. Rist mandelflagerne gyldenbrune i mikroovnen eller på en tør pande og drys dem over. Server eventuelt med flødeskum eller is.