Gulerods suppe

Denne opskrift smager virkelig lækker. Desværre har vi ikke en stavblender , men ingen tvivl om at suppen var blevet super cremet hvis jeg havde blendet det, så vi må bestemt have fat i en stavblender!
  • 2 spsk olivenolie                                 
  • 1 hakket løg
  • 1 stilk bladselleri, hakket fint
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 4 store gulerødder, skrællet og hakket
  • 800g tomater, hakket
  • 1 L grøntsagsbouillon eller vand
  • salt og peber

Varm forsigtigt olien op i en stor gryde og steg løg og bladselleri ved middel varme i et par minutter, til det er blødt. Kom hvidløg, gulerødder og tomater i, og rør. Hæld derefter bouillon i. Skru op for varmen og lad den simre i 15 minutter eller indtil gulerødderne er møre. Blend suppen til den er jævn og hæld den tilbage i gryden gennem en si. Smag til med salg og peber. Varm suppen op ved lav temperatur og server den straks når den er blevet varm igen.