Kylling i karry

Jeg elsker retter som er nemme og lave og som kan passe sig selv. Og endnu bedre, retter som samtidigt smager smadder godt…ligesom denne her;):

  • 1 kylling på ca. 1½ kg
  • 15 g smør
  • ½-1 spsk karry   
  • 1 rød peberfrugt
  • 4dl boillon
  • salt og peber
  • 1 dl creme fraiche

Del kyllingen i kvarter eller ottendedele. Gnid stykkerne med salg og peber. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Kom karry i, og lad den svitse med. Skær peberfrugten i strimler. Tilsæt strimlerne og hæld halvdelen af bouillonen ved. Lad kyllingestykkerne stege ved svag varme under låg i ca. 50 min.

Tag kyllingestykkerne op af gryden og læg dem i et varmt halvdybt fad. Hæld resten af bouillonen og creme fraichen i gryden. Kog det igennem under piskning og smag saucen til. Hæld sauce og peberfrugtstrimler over kyllingen og server med ris.