Bøf i foliepakke

Denne opskrift har jeg længe haft liggende og havde lyst til at prøve den igår. Hos os foregår det således, at jeg spiser med børnene kl. 18 og Mark kommer så hjem fra job 1-2 timer senere og derfor må jeg altid tilberede mad af flere omgange:/ Denne opskrift virkede derfor som et genialt valg, fordi jeg kunne forberede Marks foliebøf (fer) når han kom hjem, således at han fik en lækker frisk bøf. Resultatet blev super lækkert selvom pigerne ikke var særligt vilde med det;)

Til fire personer (fire bøffer):

  •  500g oksekød
  • 250g champignon
  • 1 rød peberfrugt
  • Creme fraiche
  • 1 løg
  • Rosmarin og Paprika
  • Tilbehør: God salat og flutes
Forvarm ovnen til 200 grader. Form oksekødet til fire bøffer og steg dem i lidt olie på en pande. Når bøfferne er gennemstegte, så tag dem af panden og læg dem hver deres stykke alufolie. Skær champignonerne i skiver, løgene og peberfrugterne i tern og steg champignonerne lidt på en tør pande. Kom peberfrugter, løg og champignon over bøfferne i alufolien. Dernæst krydr med lidt paprika og rosmarin på hver pakke og kom en skefuld creme fraiche på hver pakke inden pakkerne kommes i ovnen i 20 minutter. Forbered imens en god salat og lun lidt flutes.